(fins al 17 de juny de 2024)

El setembre passat la Plataforma Pobles vius ja vam presentar al·legacions al Pla Especial Urbanístic i vam aconseguir que reculés en la seva tramitació. Ara, l’empresa ha iniciat el tràmit d’autorització ambiental al qual hem detectat els mateixos problemes i impactes negatius.

És molt important subscriure massivament les al·legacions que hem redactat i a demostrar que és un projecte que no genera ni consens ni cohesió en els municipis, comarques afectades ni en la societat en general.

Hem preparat diversos models que podeu presentar tal i com els hem escrit o bé adaptar-los a la vostre cas com a afectats si ho preferiu. Disposeu d’una al·legació resumida per a persones individuals i una versió més extensa per a entitats o bé persones afectades més directament.

Tenim poc temps ja que el període s’acaba el 17 de juny. Així que us proposem diverses formes de presentar-les:

1. Signatura en paper.

La més directa, fàcil i validable per nosaltres és que descarregueu l’al·legació, la imprimiu, l’empleneu i la signeu, ens la feu arribar i nosaltres les presentarem presencialment a registre. Punts de recollida:

  • Parada al mercat de Balaguer (dissabte 8 de juny)
  • Parada al mercat de Balaguer (dissabte 15 de juny)
  • Botiga Cal Trementinaire (C/ Barcelona, 15) de Balaguer (fins al dissabte 15 de juny)

2. Formulari on-line de Pobles Vius

Hem creat aquest senzill formulari que podeu emplenar i signar des del vostre telèfon, tauleta o ordinador. Veureu que hi ha una casella on escriure la signatura amb el dit o amb el ratolí de l’ordinador. És un bon sistema pels que esteu lluny o no podeu assistir als actes. Després nosaltres les registrarem. Teniu fins al diumenge 16 de juny però no espereu fins a l’últim moment.

Clica aquí per omplir i firmar el formulari d’al·legacions

 

3. Instància on-line a la Generalitat.

Cadascú la pot fer directament des de casa seva. Per presentar-lo cal anar al tràmit al web de gencat.

S’ha de descarregar un formulari on adjuntar l’escrit d’al·legacions signat.

Les dades a posar sobre l’al·legació, són:

  • TIPUS AL·LEGACIÓ: Al·legacions al tràmit d’informació pública.
  • PROJECTE O ACTIVITAT: Sol·licitud d’autorització ambiental amb declaració d’impacte ambiental de l’activitat de valorització de residus no perillosos promoguda per La Sentiu Bioenergy, SL, al terme municipal de la Sentiu de Sió.
  • REFERÈNCIA O NÚMERO D’EXPEDIENT: L1AAI230077

dades sobre el tràmit d'al·legació

Envieu-nos el resguard a plataformapoblesvius@gmail.com si voleu per comptabilitzar la vostra al·legació si voleu.